La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué busca mansió a Miami: aquests són els requisits

Barcelona.
Foto: | Europa Press

El que va ser futbolista del Barcelona, Gerard Piqué, es prepara per començar una nova etapa a la seva vida, lluny de la capital catalana.

Context: Gerard Piqué i Shakira han arribat a un acord, després de molts mesos de tenses discussions. Finalment ha sortit guanyant la cantant. Serà ella la que passarà més temps amb els fills, Milan i Sasha. Piqué, per la seva banda, tindrà dret a estar amb els petits durant deu dies cada mes. També podrà estar amb ells durant les vacances d'estiu, Nadal i els tres períodes de vacances establerts als Estats Units. Un acord sobre la custòdia dels seus fills que està a l'espera de ser ratificat per un jutge americà.

Què sabem? Segons recull el portal Look, Gerard Piqué ja està buscant una mansió a Miami. El que va ser jugador del Barça primer tenia al cap trobar un ampli apartament de diferents habitacions. Però en els últims dies ha canviat de pensament i ara vol una mansió. Una enorme i caríssima casa on hi hagi tota mena de facilitats i no falti de res. Segons s'afirma en el portal, Piqué és una persona "orgullosa" i "vol el millor pels seus fills". Per aquesta raó, s'explica, "si la casa de la mare té piscina, cavalls i pista de tenis, la seva també ho tindrà i si cal un camp de futbol". Tot perquè Milan i Sasha s'adaptin a la perfecció a la seva nova vida, lluny de Barcelona.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique)

A més a més: La data elegida per  Shakira per marxar de Barcelona i instal·lar-se a Miami encara està per determinar. Segons han explicat Laura Fa i Lorena Vázquez en diverses ocasions, tot depèn de l'estat de salut del seu pare, que fins fa poc estava ingressat a la clínica Teknon de Barcelona. Si el pare de la cantant es troba bé, la marxa de Shakira amb els nens es podria produir durant les vacances de Nadal. En cas de no ser així, la cantant podria esperar que acabés el curs escolar per fer les maletes i posar terra pel mig.

Per últim: Des que es va saber que Shakira i Gerard Piqué posaven punt final a la seva relació, l'exparella està de rigorosa actualitat i tot el que fan es converteix en notícia. L'últim ha estat la tensa trobada que van mantenir dissabte passat, coincidint amb el partit de beisbol del seu fill Milan a Barcelona. Un partit marcat per la polèmica. I és que en un moment donat, la cantant es va rascar l'ull aixecant el dit del mig de la mà. Un gest que molts asseguren que anava dirigit a Gerard Piqué. Una imatge de Shakira que ja ha fet la volta al món.

Categoria: La Jungla